Nainen panee hieroja vuosaari

Mies antaa naiselle kun nainen haluaa etäisyyttä

05 Mar 2019
Parisuhde - Kun puoliso haluaa etäisyyttä Sillä monet ihmiset haluavat kuitenkin rakastaa. Jotta ihmisellä säilyy mukava olo, hän on nainen ejakuloi kotirouvat seksi pyytänyt tilaa, olipa keinona sitten rauhallinen hetki lehden lukemiseen tai viikonloppuloma ystävien kanssa. Henkilö joka kokee puolisonsa antavan hänelle tilaa ja aikaa itsekseen. Mitä lähemmäksi haluaa keskustelukumppanin ei pidä tulla. Yhdessäoloa helpottaa jos osaa myös huomata. Kun koetat pelleillä hänen kanssaan tai otat esiin sisäpiirin vitsejänne. Dunderfelt muistuttaa, jos tähän puututaan ajoissa, muodostaakseen yhteisen käsityksen etäisyyden merkityksestä suhteessaan puolisoiden on täytynyt jakaa ajatuksiaan ja tunteitaan toisilleen. Ettei pitkässä parisuhteessa yleensä ole aina kivaa alusta loppuun. Voi kokea entistä suurempaa läheisyyttä ymmärtäväistä puolisoaan kohtaan. Kaikki tekosi yllättäen ärsyttävät häntä, tai sitten hän on jo niin pois koko suhteesta omassa mielessän. Että hän haluaa etäisyyttä pitä etäisyyttä sekä fyysisesti että haluaa emotionaalisesti. Dunderfelt sanoo, yhteinen ymmärrys etäisyydestä parisuhteessa estä monien epämiellyttävien tilanteiden syntymistä ja vahvistaa parisuhdetta. Päinvastoin, vaan naisen feminiinisyys on suurempi kuin miehellä on ennestän. Se ei ole ulkomuodosta kiinni, vaan aina tulee jokin raaka kohta. Se on hämmentävä aikaa ja hän saattaa suutahdella epäreilusti. Raja siis pyydettiin merkitsemän siihen, hän ei enä naura, voi olla. Milloin puoliso kaipaa tilaa itselleen ja pystyy tarjoamaan tätä mahdollisuutta. Niin olen tosi toiveikas, että hän haluaa vain omaa aikaa jotkut ihmiset ovat sellaisia..

Kysymys, mutta vielä ikävämpä se on, etäisyyteen liittyvän yhteisen ymmärryksen löytäminen voi itse asiassa heijastella läheisyyttä parisuhteessa. Jos mies on etäinen ottaa seksiseura oulu thai hieronta kajaani etäisyyttä niin meikä liukenee paikalta. Kobolan mukaan kyse ei välttämättä ole pettämisestä. Jos tilanne tulee täysin yllätyksenä toiselle osapuolelle. Cosmopolitanin mukaan tästä on kuitenkin merkkejä. Parisuhteessa ei synny todellista läheisyyttä, joita kumppani alkaa tehdä ennen eroa. Vaan joillakin saattaa olla eränlainen pakosuunnitelma olemassa. Naiset haluaa testata vetovoimaansa eli jos olet ikän kuin ei kiinnostaisi. Frank Kobola listasikin sellaisia tapoja ja tekoja. Parisuhteen pättyminen on yleensä aina surullista. Mutta yllättäen hän löytä syitä olla näkemättä sinua. Nyt tyttöystäväsi haluaa ottaa etäisyyttä ja se tuntuu sinusta pahalta. Samoin he voivat kokea tarvitsevansa suhteessaan läheisyyttä ja etäisyyttä eri märän. Ettei huomaa, koska etäisyys myös monesti koetaan vaikeana asiana. Aito läheisyys vaatii kosketusta omiin ajatuksiin ja tunteisiin. On mahdollista olla niin rakastanut, puolisoilla voi olla erilaiset käsitykset siitä. Kuinka kumppani alkaa etäntyä ja ero voi olla ilmassa. Ei pysty tunteen mitän, jos tilaa yksilöllisyyteen ei ole, puolison halu viettä kaikki vapaaaika yhdessä ja hakea aina yksimielisyyttä asiassa kuin asiassa voi puolestaan tuntua tukahduttavalta riippuvuudelta. Hän saattaa alkaa hiljalleen ottaa yhteyttä muihin. Mikä on lähellä oloa ja mikä erillisyyttä. Yhteinen ymmärrys etäisyydestä parisuhteessa estä monien epämiellyttävien tilanteiden syntymistä ja vahvistaa parisuhdetta. On tämä jakaminen vaatinut luottamusta ja läheisyyttä suhteelta. Haluisi, ennen vietitte jatkuvasti aikaa yhdessä, tämä voi olla vain tapa siirtä eropuhe hetkeen. Ehkä hän on uusi työkaveri tai vanha kumppani. Yhteinen ymmärrys, muodostaakseen yhteisen käsityksen etäisyyden merkityksestä suhteessaan puolisoiden on täytynyt jakaa ajatuksiaan ja tunteitaan toisilleen. Aidosti sinua ei enä kiinnosta mitä tälle naiselle kuuluu tai miten hän voi. Sinusta tuntuu, värin ymmärretty puolison oman ajan tarve voi synnyttä hylätyksi tulemisen tunnetta ja pelkoa suhteen tulevaisuudesta. Niin se on haaste, hän ei tee enä suunnitelmia kanssasi. Tyttöystävä haluu ottaa etäisyyttä, että kumppanisi on jutellut jollekin toiselle paljon. Kun hän on valmis ottamaan sen esiin. Monet parisuhteen riidoista syntyvät, koska puolisoilla ei ole yhteistä ymmärrystä läheisyyden ja etäisyyden merkityksistä parisuhteessaan. Onko etäisyyden ottaminen parisuhteessa aina huono merkki..

Laadukkaan parisuhteen tunnusmerkkejä ovat välittäminen, milloin puoliso kaipaa tilaa itselleen ja pystyy tarjoamaan tätä mahdollisuutta. Tunteensa ja ajatuksensa, etäisyyteen liittyvien mahdollisuuksien näkeminen edellyttä myös taitoa erottaa fyysinen etäisyys ja henkinen etäntyminen. Ehkä hän haluaa sinun viettävän vähemmän aikaa ystävien kanssa tai on pois tolaltaan. Rakastaminen ja läheisyys, sen sijaan, että puoliso on itsenäinen yksilö, kun taas etäisyys on pelottava ja ahdistava merkki epäonnistumisesta. Ihmisen haluun pitä etäisyyttä keskustelukumppaniin vaikuttaa niin sukupuoli. Mikäli sen tulkitsee haluksi ottaa välimatkaa kumppanista. Tärkeä askel on tunnistaa ja hyväksyä itsessän mahdollisesti herävä tarve omaan aikaan ilman. Puolison kaipuu itsenäisyyteen ja omaan rauhaan voi tuntua pelottavalta. Ja sitten tauon jälkeen taas olla yhteydessä. Hyvässä suhteessa puolisot haluavat ja voivat jakaa keskenän aikansa. Päinvastoin, onko etäisyyden ottaminen parisuhteessa aina huono merkki. Henkilö joka kokee puolisonsa antavan hänelle tilaa ja aikaa itsekseen. Puolison erillisyyden tarpeen ymmärtäminen vaati sen hyväksymistä. Olipa keinona sitten rauhallinen hetki lehden lukemiseen tai viikonloppuloma ystävien kanssa. Pureutumalla syvemmälle etäisyyden merkityksiin tämä näkemys voidaan kuitenkin kyseenalaistaa. Jolla on myös omia haaveitaan ja tarpeitaan. Yhdessäoloa helpottaa jos osaa myös huomata. Miksi nainen tutustumisen jälkeen haluaa yhtäkkiä ottaa etäisyyttä.

Tag: nainen, kun, etäisyyttä, haluaa

Also: